Claim                met Vermogen !

      Concept

 

 

 

 
  Uw Kansen

AOW-privéPlan, BonusPlan, FiscaalvooordeelPlan, GarantiePlusPlan, KapitaalPlan, KoersPlan, KoopsomPlan, MixPlan, PremieSpaarPlan, RendementsPlan, SprintPlan, ToekomstPlan, VermogensPlan, VliegwielPlan: plannen, plannen en nog eens plannen...

 

(Voordat u verder leest, een kleine aanbeveling om eerst de tekst helemaal te lezen en pas bij de 2e lezing de links te openen)

 

Plannen, wie heeft ze niet? Maar dan in de vorm van doelen: studie, woning, verbouwing, pensioen. Doelen waarover u ooit misschien niet  eens nadacht. Totdat die ene adviseur langskomt en uw ontwakende verlangen om naar een doel toe te werken vorm krijgt. Laat nou net die adviseur, binnen een woud aan (fiscale) regels, ook een fantastische oplossing hebben om om dat doel te kunnen bereiken! Uw al dan niet latente behoeftes worden omgezet in een Plan.

 

ConsumentenClaim, Platform Aandelen Lease, Vereniging Consument & Geldzaken,

 

Plannen met een door de overheid opgelegde lange looptijd van minimaal 15 jaar voor een belastingvrije spaarpot. En dan is daar dat telefoontje van een adviseur van Spaarbeleg - 100% dochter van AEGON - met het unieke SprintPlan:

Eerst even contact voor persoonlijk advies, en daarna natuurlijk de inschrijving om 2000-zoveel met een groot vermogen te kunnen beginnen

 

En ja hoor, na 5 jaar ... niets, nada, niente, noppes, nothing. Geen hoog rendement, geen (belastingvrije) uitkering, geen kapitaalsopbouw, inleg weg, garantie tot de voordeur, de beleggingsexperts van en vooral voor AEGON. Rien ne va plus, het geld is niet meer van u.

 

Gedeelde smart is halve smart, dus je sluit je aan bij lotgenoten. Vooral bij Stichting GESP, Vereniging Consument & Geldzaken en tot slot ConsumentenClaim. Vijftien jaar lang collectieve procedures, met als voordeel telkens maar 1 tegenpartij... voor Aegon.

 

 

2021-06-11 ConsumentenClaim Instructriebrief tegemoetkoming Aegon Sprintplan

 

 

fa;dfjdjfaljf

 

[iptriw[t[po

 

    AEGON

  DEXIA

  DEFAM

  SPIRIT

 
  Ons Tarief    
  Uw Voordeel  
FORTIS

LEVOB

OVERIG

SprintPlan

 
  HOME    
     
UITSPRAKEN

ClaimConcept

PAL

KiFiD

 

 
   

Contact ?

   
     
 

 

 
       
       
         
 

Geheel terzijde, nog even dit

Waarom het vrijwel onmogelijk is AEGON (collectief) aan te pakken? Daarvoor moeten we even een zijstapje maken naar het voormalig opperhoofd van AEGON, Jos Streppel. Deze was van 1991  -1997 Voorzitter Raad van Bestuur van AEGON-dochter Labouchere, de moeder van Legio Lease (tegenwoordig beter bekend als Dexia). Het succes van Legio Lease was zo groot, dat hij in 1998 promoveerde tot CFO AEGON. Zijn daaropvolgende paradepaardje werd Spaarbeleg met KoersPlan en SprintPlan, met eenzelfde versluierende marketing en agressieve verkooptactieken via Tussenpersonen en Boiler rooms.

 

In diezelfde periode was zijn vrindje Arthur Docters van Leeuwen voorzitter van toezichthouder AFM (toen nog STE) met ook een bijbaantje voor Streppel als commissielid. Hun carrières kruisen elkaar op vele momenten, zoals in de raad van advies van fraudeonderzoeksbureau IRS.
 

Grootste gotspe is natuurlijk dat mister Woekerpolis himself later voorzitter werd van de Integriteitscommissie Corporate Governance. Ook oud-president ECB Wim Duisenberg, die al grote moeite had met de naar hem vernoemde Dexia-regeling, zou zich in zijn graf omdraaien als hij wist wie later voorzitter Raad van Bestuur zou worden bij de Duisenberg School of Finance. Of kan het nog erger? Wist u dat die oude baas van AEGON Labouchere en Spaarbeleg tegenwoordig deel uitmaakt van de rechterlijke macht, in de Ondernemingskamer van Gerechtshof Amsterdam ?

 

 
   
    Adviseur, organisatie en logistiek van Aegon Spaarbeleg SprintPlan

1999-08-21 Zeeuwse Courant vacature Adviseur Spaarbelegger